Een nieuw logo en nieuwe huisstijl!

We hebben een nieuw logo en een nieuwe huisstijl! En wat zijn we er trots op! Mocht je dus ineens in onze communicatie onderstaand logo voorbij zien komen, dan weet hoe dat komt. 

Waarom een nieuw logo?
We vonden het tijd om ons logo en de huisstijl op te frissen. We vonden ons oude logo in de basis mooi, maar tegelijkertijd niet meer helemaal van deze tijd. Nogal statig en met de zwart-wit fotografie voelde het soms wat 'zwaar' aan. En dat willen we met Helder juist niet zijn. We wilden een uitstraling creëren waar onze leerlingen zich meer in kunnen vinden en die bijdraagt aan het trotse gevoel wat je zou mogen krijgen als je aan Helder denkt. Er mocht wat meer dynamiek en frisheid in onze huisstijl geblazen worden. Onderstaand het resultaat! Hopelijk vinden jullie dat net zo goed gelukt als wij!

Nieuwe website in aantocht
Ook de website zal volledig vernieuwd worden. Op dit moment is een technisch team druk bezig ook van de site iets moois te maken. 

Oude logo
Hier en daar zul je ook nog het oude logo tegenkomen. Langzaamaan zijn we alles aan het vernieuwen. Zo kunnen we ook langzaamaan wennen aan het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl en afscheid nemen van het oude. 

Hieronder dus alvast een sneak peek naar het nieuwe logo en de huisstijl toegepast in de nieuwe brochure.
2023092_HE_Helder folder drieluik_003.pdf
Terug naar het overzicht
Media
  • logo-tekst-onder-cmyk kopie-thumbnail