Contact.

Adresgegevens

Correspondentieadres
Helder havo/ vwo
Postbus 4083
5604 EB Eindhoven

Bezoekadres
Aalsterweg 285
5644 RE Eindhoven
Email: info-helder@parmantscholen.nl

Telefoon
Helder is van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 8:00 uur en 16:30 uur en op vrijdag tussen 8:00 uur en 15:00 uur op telefoonnummer 040 - 215 52 02.

E-mail
Voor algemene vragen en informatie kunt u mailen naar 
info-helder@parmantscholen.nl

NL25 RABO 0150 184123
t.n.v. OMO inzake Parmant Scholen

BRIN-nummer
20AT07

Route

Helder is gelegen in een rustige en bosrijke omgeving in Eindhoven-Zuid, op het terrein Eikenburg van de Broeders van Liefde. We zijn gevestigd in gebouw Voorbeek. Voor fietsers zijn we goed te bereiken en er is een fietsenstalling op het terrein. Bushaltes bevinden zich op ongeveer honderd meter van de school aan de Aalsterweg.

Openbaar vervoer
Helder is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf station Eindhoven neemt u bus 318 richting Luyksgestel of 317 richting Dommelen. U stapt na ongeveer 10 minuten uit aan de halte 'Hotel Eindhoven' op de Aalsterweg. Via het bospad aan de overkant van de weg (Marialaan), loopt u rechtstreeks naar de school.

Routebeschrijving
Komende vanaf Randweg Eindhoven (N1, afslag Waalre, Eindhoven Centrum) rijdt u richting centrum. Na ca. 1 km rijdt u de smalle laan in direct vóór restaurant Oriëntal Greenhouse (vanaf centrum Eindhoven is dat links ná het restaurant). U volgt de laan, tot u bijna tegen het klooster aan rijdt. U gaat dan rechtsaf. Onze school ziet u dan schuin links voor u. Om te parkeren gaat u meteen twee keer links naar het parkeerterrein. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de binnenzijde van het gebouwencomplex bij het bord Voorbeek.