Giving Back.

Giving Back | Diversiteit werkt

 

WEET JIJ WAT JOUW TALENT IS?
Wie zijn wij en wat doen wij voor jou?
Wij zijn stichting Giving Back en wij stimuleren al sinds 1999 ambitieuze jongeren het meeste uit hun talent te laten halen. Voorwaarden: een flinke dosis ambitie en talent en dat jij de eerste in je omgeving bent die gaat studeren. Dat doen we met ons Scholierenprogramma dat we ook aanbieden op jouw school.
Filmpje: Wij zijn Giving Back.

SCHOLIERENPROGRAMMA
Voor eerste generatie aankomende studenten
Ons Scholierenprogramma bestaat uit twee onderdelen: een activiteitenprogramma met gave workshops, bedrijfsbezoeken en activiteiten met scholieren uit andere steden en een persoonlijke mentortraject. Jij wordt gedurende 13 maanden een-op-een gekoppeld aan een professional. Dat wil zeggen een mentor met een groot netwerk uit jouw stad aan wie jij gedurende een jaar al jouw vragen kunt stellen over wat jij wilt studeren, hoe je dat het beste aanpakt (behalve je diploma halen), en wat je met je studie uiteindelijk kunt gaan doen.

Oftewel: het programma waar fun, talentontwikkeling en serieus voorbereiden op je toekomst op leuke wijze samenkomt. Je ontmoet veel nieuwe mensen, bouwt een netwerk ook met peers maar ook door inzet van het netwerk van je mentor en je kunt al je vragen beantwoorden die je hebt over welke studie dan ook. Bovendien kun je met studenten met vergelijkbare achtergrond uit ons Studentenprogramma sparren over hoe het is om te studeren. In 13 maanden geven we jou, samen met je mentor, voldoende bagage om na je eindexamen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan je studie te beginnen en alles uit je talent te halen tijdens je studie.

Bekijk hier waarom andere Scholieren meededen aan het Scholierenprogramma van Giving Back https://youtu.be/liPwc76d6-E

Lijkt je dit wat? Check dan of jij een Giving Back-er bent!
✓ Zit jij volgend jaar in 4 HAVO of 5 VWO?
✓ Ben jij de eerste in jouw familie (en directe omgeving) die in Nederland aan het HBO/WO wil gaan studeren?
✓ Wil je de studiekeuze maken die echt bij je talenten past en je succes gaat opleveren?
✓ Mis je een rolmodel om je mee te sparren en hierbij te ondersteunen?
✓ Wil je het komende jaar tijd en energie investeren in je toekomst?
✓ Wil je nieuwe mensen leren kennen en geïnspireerd raken?

Dan is Giving Back iets voor jou! Vraag naar dit programma bij jouw Giving Back schoolcoördinator (de heer T. van der Heijden, teamleider) en/of kijk op GivingBack.nl.