Abonnement Bibliotheek Eindhoven.

Op Helder vinden wij lezen belangrijk. Het lezen van boeken draagt bij aan de leesvaardigheid, het schoolsucces en de maatschappelijke kansen van kinderen en jongeren. Daarom bieden wij alle leerlingen van Helder een schoolabonnement aan bij Bibliotheek Eindhoven. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Met dit abonnement kan uw zoon/dochter gebruikmaken van alle faciliteiten van Bibliotheek Eindhoven. Hij/zij mag onbeperkt boeken lenen bij de drie vestigingen van de bibliotheek. Ook heeft hij/zij toegang tot meer dan 29.000 e-books en ruim 4.000 luisterboeken. Tevens krijgt uw zoon/dochter korting op activiteiten van de bibliotheek.

Voor het registreren van dit lidmaatschap en het maken van een lenerspas dienen wij uw toestemming te vragen. Wij verzoeken u in Magister aan te geven of u toestemming geeft voor aanleveren van uw NAW-gegevens, uw emailadres en de geboortedatum van uw kind voor een abonnement op Bibliotheek Eindhoven. Na het laatste leerjaar of bij tussentijds schoolverlaten, wordt het abonnement beëindigd.