Magister.

Op Helder werken we met het schooladministratiesysteem Magister. Leerlingen en ouders kunnen in deze digitale omgeving onder andere het huiswerk, cijfers en aanwezigheid inzien. Alle informatie wordt via Magister up tot date gehouden. Het huiswerk houden de leerlingen overigens ook in hun eigen schoolagenda’s bij.

Rechtsboven op onze website staat een button om op het inlogscherm van Magister te komen. Leerlingen en ouders krijgen hiervoor eigen inloggegevens. Deze blijven de gehele schoolperiode geldig. Magister kan ook geopend worden met een app voor smartphones. 

Handleidingen
Handleiding Magister 6 inloggen
Handleiding Magister 6 leerlingen/ouders/verzorgers
Handleiding Magister 6 toestemmingsmodule
Handleiding wachtwoord vergeten

Wachtwoord Magister vergeten?
Bij het inlogscherm van Magister staat rechtsonder de mogelijkheid om het wachtwoord te wijzigen. Volg de gevraagde stappen. Het nieuwe wachtwoord wordt gestuurd naar het mailadres dat u bij het registreren heeft ingevoerd in Magister.

Geblokkeerd
Wanneer u niet meer in kunt loggen in het ouderaccount dan is er drie keer ingelogd met het verkeerde wachtwoord. Magister wordt dan automatisch geblokkeerd om misbruik te voorkomen. U kunt contact opnemen met de baliemedewerker van school, deze kan de blokkade er voor u afhalen.

Is uw kind 18 jaar geworden?
 
In dat geval dient uw kind u toestemming te geven voor inzage in Magister. 
Dit is wettelijk zo vastgelegd. Uw kind kan in zijn/ haar eigen Magisteromgeving  u toestemming verlenen.

Wijzigingen
Wijzigingen met betrekking tot uw gegevens kunt u doorgeven aan onze leerlingenadministratie door een mail te sturen naar info-helder@parmantscholen.nl. De wijzigingen worden dan in Magister aangepast.


Magister 6 voor leerlingen


Magister 6 voor ouder(s)/verzorger(s)