Webinar GGD mediawijsheid 14 november 19.45 tot 21.00 uurHet gebruik van digitale media is inmiddels een niet weg te denken onderdeel van het dagelijks leven van jongeren geworden. Van social media en online games tot groepsapps en video streaming, onze kinderen groeien op in een digitale omgeving die zowel kansen als uitdagingen met zich meebrengt. Hoe houd je het gezellig en veilig online? Hoe zorg je ervoor dat er voldoende tijd overblijft voor ‘offline’ activiteiten? Welke gevolgen heeft mediagebruik op je gezondheid? En hoe kun je als ouder omgaan met de opvoedingsuitdagingen die hierbij komen kijken?

Op 14 november 2023 organiseert GGD Brabant-Zuidoost een interactief webinar voor ouders. Tijdens deze ouderavond gaan we in op diverse onderwerpen, zoals gezond mediagebruik, cyberpesten en sexting. Hierbij worden we versterkt door gastsprekers Emmy van Beek namens Halt en Marloes van Tetering namens Kenniscentrum Omgaan met Pesten. We delen informatie en praktische tips om op een veilige, leuke en gezonde manier deel te nemen aan de digitale wereld.

Voor wie?
Deze ouderavond is bedoeld voor ouders van kinderen van 10 tot 15 jaar, maar andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen!

Aanmelden kan op https://www.ggdbzo.nl/cursus/online-ouderavond-mediawijsheid/
Terug naar het overzicht
Media
  • Poster_Ouderavond_Mediawijsheid kopiëren