Boeken bestellen

Bestel op tijd
U kunt weer de nieuwe schoolboeken bestellen bij Iddink voor uw zoon/dochter. Hoe u dit kunt doen staat aangegeven in de mail die u van Iddink heeft ontvangen. Het is belangrijk dat u op tijd bestelt, uiterlijk zondag 25 juli, dan wordt het pakket kosteloos vóór de start van het nieuwe schooljaar op het huisadres afgeleverd. Bestelt u na deze datum, dan brengt Iddink administratiekosten in rekening en kunnen zij niet garanderen dat zij de boeken tijdig kunnen leveren.

Leerling 1 en instromers
Leerlingen leerjaar 1 en instroomleerlingen dienen tijdens het bestellen eenmalig hun Magister-account te koppelen zodat het digitale lesmateriaal aan het begin van het schooljaar automatisch klaar staat. De inloggegevens voor Magister heeft u separaat ontvangen in een envelop op ófwel de kennismakingsdag ófwel per post. Bent u de Magister inloggegevens kwijt? Neem dan contact op met mevrouw Anker (b.anker@parmantscholen.nl) van de administratie, zij kan u nogmaals de gegevens sturen per mail.

Overgang leerjaar en doubleurs
Het is belangrijk dat u tijdens het bestellen de juiste keuzes maakt om zo het correcte pakket voor uw zoon/dochter thuis te krijgen. Er wordt gevraagd naar welk leerjaar uw kind gaat. Gaat uw zoon/dochter niet over, let er bij het bestellen dan op dat u voor hetzelfde leerjaar bestelt als afgelopen jaar.

Leerjaar 3 – extra aandacht vereist!
Komend schooljaar gaan we van start met twee havo 3-klassen (HH3A en HH3B), één vwo 3-klas (HV3A) en één havo/vwo 3-klas (HV3B). Wanneer uw kind in HV3A of HV3B is geplaatst dient u bij Iddink de vwo-boeken te bestellen van leerjaar 3. Heeft u per ongeluk de havo-boeken besteld, neem dan contact op met de klantenservice van Iddink zodat zij dit alsnog kunnen omzetten naar het juiste pakket.

Studierichting en profielkeuze
Naast het leerjaar wordt er gevraagd naar de richting (havo of vwo) en bij leerjaar 4 en hoger naar richting met profielkeuze (havo EM, havo NT/NG of vwo EM, vwo NT/NG). Twijfelt u over de richting of over de profielkeuze? Neem dan contact op met de mentor van uw zoon/dochter.

Vragen?
U kunt contact met Iddink opnemen als u vragen heeft over het bestelproces of wanneer u de mail van Iddink niet heeft ontvangen. Dat kan telefonisch op 0318 - 648761 en via https://www.iddink.nl/home/. Ook voor algemene vragen over het boekenpakket kunt u bij hen terecht.
Terug naar het overzicht
Media
  • iddink-boeken_YXJfNDAweDQwMF9kXzFfanBnXy9fYXNzZXQvX3ByaXZhdGUvbmV3cy8yMTA_4b7493fd