Pak de Vibe. Sportprogramma Dynamo. START MEIVAKANTIE.

Bericht Dynamo Jeugdwerk

In het kader van de coronamaatregelen en de gevolgen hiervan voor jongeren organiseren we vanuit Dynamo Jeugdwerk i.s.m. de gemeente een initiatief waar we graag middelbareschoolleerlingen voor uitnodigen! Ze leren om zelf één of meer events te organiseren en krijgen een ehbo-diploma.

Het is gratis, alles is verder geregeld. Jongeren van 13-18/19 jaar kunnen meedoen aan een project waarbij ze in 8 workshops leren zelf een sport-spelevent te organiseren voor kinderen (of een andere doelgroep). De eerste vier workshops geven we in twee dagen in de meivakantie, dus meteen een leuke activiteit in de vakantie. We hebben een wervingsflyer gemaakt en er is een website met meer informatie. https://dynamojeugdwerk.nl/crew/pak-de-vibe/

Jongeren kunnen zich via deze link direct inschrijven.

Eindhoven Sport is ook betrokken. Overbodig wellicht, maar leerlingen van alle schoolniveaus zijn van harte welkom! Met nadruk ook kwetsbare jongeren, omdat er vanuit het jeugdwerk uiteraard extra begeleiding aanwezig is. Twee groepen starten na de meivakantie, drie groepen in de laatste week van de vakantie.
Terug naar het overzicht
Media
  • Dynamo-Jeugdwerk_Logo_RGB_Wit