Inschrijven aanmeldgesprek nieuwe leerlingen

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Wij heten u en uw zoon/dochter van harte welkom op Helder! Hier leest u hoe u zich kunt inschrijven voor het aanmeldgesprek.

Aanmelden via LDOS
Het aanmelden bij het voortgezet onderwijs bestaat dit schooljaar uit twee delen. Wanneer u in Eindhoven woonachtig bent, meldt u uw zoon/dochter aan via LDOS, een digitaal aanmeldsysteem. U doet dit samen met de basisschool. Wanneer u buiten het samenwerkingsverband Eindhoven woonachtig bent, meldt u aan met het blauwe aanmeldformulier dat u van de basisschool ontvangt. Vervolgens vindt er een kort aanmeldgesprek met u en uw zoon/dochter bij Helder plaats. Dit aanmeldgesprek kan alleen op afspraak plaatsvinden.

Inschrijven aanmeldgesprek
Via deze datumprikker kunt u zich inschrijven voor dit aanmeldgesprek. Het inschrijven gaat als volgt. Lees de instructies goed door in verband met de verschillende aanmelddata voor verschillende regio's.

1. Klik een nog beschikbaar tijdslot op een beschikbare datum aan.
- Aanmeldgesprekken voor leerlingen die binnen de regio Samenwerkingsverband Eindhoven e.o. wonen, vinden plaats op maandag 15 en donderdag 18 maart, online via Teams. Op maandag is het gesprek met mevrouw E. van Esbroeck, orthopedagoog op Helder. Op donderdag is het gesprek met mevrouw E. van Esbroeck of de heer A. Versmissen, teamleider.
- Aanmeldgesprekken voor leerlingen die buiten de regio Samenwerkingsverband Eindhoven e.o. wonen, vinden plaats op woensdag 17 maart, op locatie bij Helder, Aalsterweg 285, 5644RE Eindhoven. In verband met de coronamaatregelen verzoeken wij uw zoon/dochter door één ouder/verzorger te laten vergezellen. Zónder een afspraak via deze Datumprikker kunnen wij u niet ontvangen. U heeft het gesprek met mevrouw E. van Esbroeck, orthopedagoog, of de heer A. Versmissen, teamleider. Wanneer u door de corona-omstandigheden niet op locatie kunt komen, kan dit gesprek ook online plaatsvinden. Geef dit aan in het opmerkingenveld van de datumprikker.

2. Vul bij 'opmerkingen' de naam van uw zoon/dochter en uw e-mailadres in. Wanneer u zich voor de online aanmelding inschrijft, kunnen wij u namelijk een uitnodigingslink van Teams versturen. En wanneer uw gesprek op Helder plaatsvindt, kunnen wij u bereiken in verband met eventueel veranderende coronamaatregelen en instructies daarvoor.

3. Klik op ‘opslaan’ en vul uw naam en nogmaals uw e-mailadres in. U ontvangt een bevestiging van Datumprikker per e-mail. U kunt eventueel de afspraak toevoegen aan uw persoonlijke agenda.

4. U ontvang zo spoedig mogelijk een e-mailbevestiging van uw afspraak vanuit Helder, al dan niet met een uitnodigingslink voor Teams.

5. Het gesprek:
- Bij online gesprek: wij verzoeken u bij aanvang van uw afspraak op de link te klikken om zo in de online ‘wachtruimte’ te komen. Dit gaat via uw browser of wanneer u Teams heeft geïnstalleerd op uw device, via de desktop-applicatie van Teams. Wij laten u vervolgens toe in het Teams-gesprek. Het is belangrijk dat u de identiteitskaart van uw zoon/dochter bij de hand heeft.
- Bij gesprek op locatie: wanneer u een afspraak hebt op locatie dan ontvangen wij u graag vlak voor aanvang van het gesprek bij de balie. Het is belangrijk dat u het identiteitsbewijs van uw zoon/dochter meeneemt en het blauwe aanmeldingsformulier dat u via de basisschool heeft ontvangen.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer iets niet duidelijk is dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt contact opnemen via de contactgegevens op onze website. Deze informatie en een link naar de datumprikker vindt u ook op onze webpagina www.helderhavovwo.nl/Kennismaken/Aanmelden

Met vriendelijke groet,

Team Helder
Terug naar het overzicht
Media
  • HEL031120_94A4559 1