Herfstwandelingen voor ouders/ verzorgers

Speciaal voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme organiseren wij een aantal Herfstwandelingen. We starten vanaf Helder havo/vwo. 

Wij zijn beiden moeders van kinderen met ASS op Helder havo/vwo. 

We weten uit onze persoonlijke ervaring hoe belangrijk en fijn het is om je verhaal met andere ouders te kunnen delen. Omdat je elkaar begrijpt, vaak zorgen deelt en tips aan elkaar kunt geven en van elkaar kunt ontvangen. 

Naast ouders van kinderen met autisme, zijn wij ook in ons werk met autisme bezig. Maike als wandelcoach voor ouders van kinderen met (kenmerken van) autisme en Esther als Autismecoach voor mensen met (kenmerken van) autisme, hun ouders en hun partners. 

Een Herfstwandeling is een manier om je verhaal te kunnen delen met andere ouders. Tijdens het wandelen komen gesprekken vaak makkelijk op gang en daarnaast zullen we in een pauze van gedachten wisselen over één of meerdere thema's die er spelen bij de deelnemende ouders. 

Details en data van de herfstwandelingen vindt u in deze flyer.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan één van de Herfstwandelingen? 
Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@ontspannen-werkt.nl en geef aan op welke datum je deel wilt nemen aan de herfstwandeling. 

Voel je welkom! 

Maike Arends & Esther Oomen 
Terug naar het overzicht