Boeken bestellen vóór 13 juli

U kunt weer de nieuwe schoolboeken bestellen bij Iddink voor uw zoon/dochter. Hoe u dit kunt doen staat aangegeven in de mail die u van Iddink heeft ontvangen.

Het is belangrijk dat u op tijd bestelt, uiterlijk zondag 12 juli, dan wordt het pakket kosteloos voor de start van het nieuwe schooljaar op het huisadres afgeleverd. Bestelt u na deze datum dan brengt Iddink administratiekosten in rekening en kunnen zij niet garanderen dat zij de boeken tijdig kunnen leveren.

Overgang leerjaar en doubleurs

Het is belangrijk dat u tijdens het bestellen de juiste keuzes maakt om zo het correcte pakket voor uw kind thuis te krijgen. Er wordt gevraagd naar welk leerjaar uw kind gaat. Zijn er twijfels of uw kind overgaat naar het volgende leerjaar? Dan adviseren wij om pas te bestellen na de kennismaking met de nieuwe klas en mentoren op donderdag 9 juli. Hierna heeft u nog 3 dagen om de juiste boeken te bestellen.

Studierichting en profielkeuze

Naast het leerjaar wordt er gevraagd naar de richting (havo of vwo) en bij leerjaar 4 en hoger naar richting met profielkeuze (havo EM, havo NT/NG of vwo EM, vwo NT/NG). Twijfelt u of uw kind overgaat naar havo of vwo of over de profielkeuze? Neem dan contact op met de mentor van uw kind. 

Vragen

U kunt contact met Iddink opnemen als u vragen heeft over het bestelproces of wanneer u de mail van Iddink niet heeft ontvangen. Dat kan telefonisch op 0318 - 648761 en via https://www.iddink.nl/home/. Ook voor algemene vragen over het boekenpakket kunt u bij hen terecht. 

Terug naar het overzicht
Media
  • logo-iddink-300x225