Webinar studiefinanciering hoger onderwijsOp donderdag 26 oktober om 19.30 uur vindt er een webinar plaats op duo.nl/webinar over studiefinanciering in het hoger onderwijs. Aanmelden kan via 
https://duo.nl/webinar/

Doe je dit jaar examen en wil je volgend jaar doorstuderen in het hbo of aan de universiteit? Dan wil je vast weten hoe het werkt met je studiefinanciering. Om jou (en je ouders) zo goed mogelijk voor te bereiden op de keuzes die je moet maken, organiseren we op 26 oktober het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: Hoe werkt het?’.

Onderwerpen
In dit webinar hoor je alles wat je moet regelen voor je studiefinanciering. In een live-uitzending van 45 minuten leggen voorlichters van DUO onder andere uit:

  • waaruit studiefinanciering bestaat
  • wat de voorwaarden zijn
  • wat je moet terugbetalen en wat een gift is
  • en wat je moet doen om te kunnen reizen met je studentenreisproduct.
Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat. Deze vragen worden in de 15 minuten aansluitend aan het webinar beantwoord of na afloop via e-mail.

Aanmelden
Het webinar kun je thuis online volgen op donderdag 26 oktober om 19.30 uur. Deelname is gratis. Je hoeft niets te installeren: aanmelden met je e-mailadres is voldoende. We gebruiken je e-mailadres om je de link voor het webinar te sturen en om je vragen te beantwoorden. Ga naar https://duo.nl/webinar/ om je aan te melden.
Terug naar het overzicht
Media
  • Inzetje_600x400_1