Inleveren boeken en kluissleutel 13 juli

Op woensdag 13 juli leveren alle leerlingen de boeken en de kluissleutel op school in. In dit artikel leest u per onderwerp hoe de spullen ingeleverd dienen te worden.

Kluissleutel
De kluissleutel dient na de laatste toets persoonlijk overhandigd te worden aan de docent. De leerling dient het kluisje leeg en schoon achter te laten. Wanneer de kluissleutel niet 13 juli is ingeleverd, worden de kosten voor het bij laten maken van een nieuwe sleutel in rekening gebracht bij ouders/verzorgers.

Persoonlijk inleverformulier
Van Iddink ontvangt u een mail met meer informatie over het inleverproces en het persoonlijke inleverformulier. U dient dit formulier te printen en vooraan in één van de boeken te steken. Zonder inleverformulier kunnen de boeken niet worden geïdentificeerd en weet Iddink niet van wie de boeken zijn. Het is dus belangrijk dat dit formulier aanwezig is.

Inleveren op school
1. Kijk in Magister wat jouw inlevertijd is.
2. Op de inlevertijd lever je je boeken in in lokaal H02
3. Hier is een scanteam van Iddink aanwezig die de boeken scant en inneemt
4. Heb je nog een toets, dan ga je terug naar je lokaal. De andere leerlingen kunnen na het inleveren direct naar huis.

Niet aanwezig
Is het niet mogelijk voor de leerling om zelf de boeken in te leveren? Dan kunt u de boeken in laten leveren door iemand anders (bijv. een ander familielid maar geen medewerker van school). Is dit ook niet mogelijk, dan kunt u de boeken per pakketpost terugsturen naar Iddink. Doe dit dan wel vóór 22 juli. De verzendkosten zijn voor de leerling. Meer informatie over het terugsturen vindt u op de klantenpagina van Iddink: https://iddink-nl.custhelp.com/app.

Schade, boek kwijt of niet ingeleverd
Levert de leerling één of meerdere boeken niet of te laat in? Of is een boek aantoonbaar beschadigd of beschreven? Dan ontvangt u een factuur van Iddink. Heeft u vragen over de factuur dan kunt u contact opnemen met Iddink op 0318-648761.

Vragen
Heeft u vragen over het inleveren dan kunt u direct contact opnemen met Iddink. De contactinformatie staat op de website van Iddink, hier vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen.
Terug naar het overzicht
Media
  • Boeken-inleveren